ACTE-HOMENATGE

Aquest divendres la plaça Ernest Lluch del Parc de Catalunya ha acollit novament un emotiu, però discret, acte de record a les víctimes del terrorisme. 31 anys després de l’atemptat d’ETA on van perdre la vida sis policies nacionals el 8 de desembre de 1990, una cinquantena de persones han homenatjat totes les víctimes del terrorisme. 

A l’acte han participat representants de la Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mossos, Policia Local i representants dels partits polítics PSC, ERC, Junts, Ciutadans, PP i VOX.

L’acte l’ha obert el president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José  Vargas, qui ha retret “l’absència de les administracions” i ha recordat que l’homenatge “és per a totes les víctimes del terrorisme”. El tinent d’alcaldessa i regidor de Seguretat de l’ajuntament de Sabadell, Jesús Rodríguez, ha manifestat que “aquest tipus d’actes s’han de dur a terme a tota Espanya. Hem de tenir en compte on ha d’arribar la barbàrie en un pensament en el que passa per sobre la democràcia”.

Una ofrena floral al monòlit de les víctimes del terrorisme de la ciutat i un minut de silenci en record de totes elles ha posat punt i final a l’homenatge.https://www.isabadell.cat/societat/record-a-les-victimes-del-terrorisme/