Dimarts, 21 d´Octubre de 2014 inici contactar 
 Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes catalàcastellano 
Acte de Record i Homenatge a les Víctimes del Terrorisme
19 de juny de 2013

El proper 19 de juny a les 18 hores, l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes, realizarà un acto de Record i Homenatge a les Víctimes del Terrorisme, al Monument dedicat a les Víctimes del Terrorisme a Barcelona (Avinguda Meridiana cantonada Fabra i Puig). Us hi esperem!
29 de juliol de 2012

29 de Juliol a les 12:30, Acte d'Homenatge a les Víctimes del Terrorisme a Palma de Mallorca. Plaza de Cort. Us hi esperem!Acte de Record i Homenatge a les Víctimes del Terrorisme al complir-se 21 anys de l'atemptat de Vic
29 de maig de 2012

vic12.jpgEl passat 29 de maig es va realitzar un discret però emotiu acte d’homenatge  a les Víctimes del Terrorisme al complir-se 21 anys de l’atemptat a la Caserna de la Guàrdia Civil de Vic.

A l’acte hi va assistir la Directora General d’Atenció a Víctimes del Terrorisme del Ministeri de l’Interior, Sonia Ramos i el Subdirector d’Atenció a Víctimes del Terrorisme del Ministeri de l’Interior, Francisco José Álvarez i membres de tots els cossos i forces de seguretat de l’Estat, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i Policia Municipal de Vic.

Creació i disseny pàgina web: Tucan IT