Dissabte, 16 de Desembre de 2017 inici contactar 
 Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes catalàcastellano 
CLUB Star Trek
16 SEPTIEMBRE 2017

 

El dia 16 de setembre Club Star Trek, va realitzar una exposició a l'Auditòrium de la Fabra i Coats a Sant Andreu a Barcelona, per presentar el seu marxandatge de la sèrie Star Trek i en la finalització de la mateixa es va subhastar un quadre amb dibuixos de personatges de la sèrie.

La recaptació d'aquest esdeveniment i la subhasta del quadre, per decisió de la Junta del Club, anirà a l'ACVOT, des d'aquestes pàgines agraïm al Club així com a la persona que va licitar pel quadre nostre agraïment per la sensibilitat que han mostrat cap a les víctimes del terrorisme.
COLABORACIÓ ASSOCIACIÓ Star Trek
2 SEPTIEMBRE 2017

 

El Club Star Trek, és una associació d'àmbit nacional

El dia 2 de setembre a Palau de Plegamans i el dia 16 a l'antiga Fàbrica de la Fabra i Coats del Districte de Sant Andreu a Barcelona, organitza una sèrie d'esdeveniments per donar a conèixer l'Associació.

Els objectius d'aquesta Associació és mantenir informats al públic en general de totes les novetats i productos de Star Trek.

En els dos esdeveniments descrits anteriorment han realitzat un apartat de col·laboració amb l'ACVOT.

Des d'aquest web, agraïm aquesta aportació envers la nostra Associació.
HOMENATGE VÍCTIMES DE VIC
29 DE MAYO DE 2017

El dia 29 de Maig de 2017, ACVOT i familiars de víctimes del cruel atemptat de Vic, van fer una ofrena en RECORD I MEMÒRIA de les víctimes d'atemptat fa 26 anys.