Dimecres, 1 d´Abril de 2015 inici contactar 
 Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes catalàcastellano 
ACTO RECUERDO Y MEMORIA
17 de Marzo de 2015

 

El Dimarts 17 de Març de 2015, se celebrarà un acte de Record i Homenatge al Mosso d'Esquadra, Santos Santamaría Avendaño, en complir-se 14 anys del seu assassinat per la Banda terrorista i assassina d'ETA.

L'acte consistirà en una Missa en la Parròquia de Santa María de Roses (Girona), situada al carrer Perelada 2 a les 11:00 H i després a les 12:00 H, un acte floral en el monòlit dedicat a la Memòria de Santos Santamaría en l'encreuament de l'Av. De la Platja i l’Av. Gola Estany del la barriada de Santa Margarida de Roses, lloc on està situat l'Hotel Montecarlo

Captura_de_pantalla_2015_02_14_a_las_10.12.09.png                                 
HOMENAJE EN VITORIA A FERNANDO BUESA Y JORGE DIEZ
22 de Febrero 2015

El dia 22 Diumenge a les 12H, es va celebrar una ofrena floral en el Monòlit que recorda als assassinats per ETA, Fernando Buesa i Jorge Diez, en el lloc de l'atemptat, “Jardins de la Llibertat “.També va comptar amb nombrosa representació institucional.

Un emotiu record que va consistir a dipositar roses vermelles al voltant del Monòlit
HOMENAJE FERNANDO BUESA Y JORGE DIEZ EN VITORIA
19 de Febrero 2015

El dia 19 de Febrer, es va celebrar un acte en el Museu ARTIUM de Vitòria-Gasteiz d'homenatge, record i memòria a Fernando Buesa, assassinat al costat del seu escorta Jorge Diez per ETA, en el XV Aniversari, sota el lema “EL COR DE LA CONVIVÈNCIA”.

 

Creació i disseny pàgina web: Tucan IT