Dilluns, 27 d´Abril de 2015 inici contactar 
 Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes catalàcastellano 
COMUNICADO
15 de abril 2015

L'Associació Catalana de Victimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), lamenta que el Secretari General dels Socialistes, Pedro Sánchez que estava donant un míting a Barcelona a la zona de Can Dragó, s'hagi negat a dipositar unes flors en el Monument dedicat a les Victimes del Terrorisme que hi ha al costat d'on celebrava l'acte. Lamentable venint d'un socialista i ofenent a molts socialistes Victimes del terrorisme. 
ACTO RECUERDO Y MEMORIA
17 de Marzo de 2015

 

El Dimarts 17 de Març de 2015, se celebrarà un acte de Record i Homenatge al Mosso d'Esquadra, Santos Santamaría Avendaño, en complir-se 14 anys del seu assassinat per la Banda terrorista i assassina d'ETA.

L'acte consistirà en una Missa en la Parròquia de Santa María de Roses (Girona), situada al carrer Perelada 2 a les 11:00 H i després a les 12:00 H, un acte floral en el monòlit dedicat a la Memòria de Santos Santamaría en l'encreuament de l'Av. De la Platja i l’Av. Gola Estany del la barriada de Santa Margarida de Roses, lloc on està situat l'Hotel Montecarlo

Captura_de_pantalla_2015_02_14_a_las_10.12.09.png                                 
HOMENAJE SANTOS SANTAMARIA
17 de Marzo de 2015

El 17 de març, es va rendir un emotiu homenatge d'afecte i record a SANTOS SANTAMARIA, Mosso d'Esquadra assassinat per ETA a Roses (Girona), en complir-se 14 anys d'aquell brutal atemptat enfront de l'Hotel Montecarlo de Santa Margarida.

A l'acte van assistir la seva família, la ACVOT, personalitats polítiques i socials de Roses, Diputats del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats així com membres de l'Exèrcit, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Policia Municipal de Roses i Barcelona. Van estar també representats els Sindicats dels diferents cossos policials.

L'acte va finalitzar amb unes emotives paraules de Santos Santamaría, pare del Mosso assassinat agraint en nom de la família la companyia i el record dels presents. Va parlar també el Director de la Policia de Catalunya, Albert Batlle amb un vibrant parlament en reconeixement a la gran tasca que desenvolupen els Cossos de Seguretat en benefici del ciutadà. Emocionant va ser el discurs i record dels companys de Santos en boca del Comissari Ferrán López del Cos de Mossos d'Esquadra.

Es van dipositar rams de flors per part dels assistents i va acabar l'acte amb l'audició de l'himne de la ACVOT.


resized_DSC_9962.jpg  

Creació i disseny pàgina web: Tucan IT